Tentang

Halo, namaku Nanda Farah Zhafirah dan usually a lot of my friends called me Nafa. If right now you’re thinking why i am being called as Nafa, im going to give you the reason.

My junior high school’s friend said kalo nama Nanda, Farah, Fira yang notabene nama yang biasa aku gunakan untuk my nickname itu pasaran alias banyak banget yang pake nama itu, so mereka mulai mencari nickname yang pas buat aku. And swallaa terlahirlah nama Nafa, gabungan dari Nanda Farah 🙂 alay sih, tapi yauda lah ya

By the way, anyway, and busway

Aku ini asli orang Gresik, Jawa Timur, Indonesia. And currently, i live in Surabaya now for study.

Aku lahir di Gresik juga dong, tanggal 3 Juni 1999. My daddy said, tanggal lahirku itu tanggal bagus “3(tanggal)6(bulan)9(tahun)” dan kata ayahku it should be my lucky number.

I dont have any certain favorite colour, tapi jujur i love how pink pastel is blended with black and white. And sometimes i love nude colour. Simplicity aku suka semua warna yang eyecatching.

For food, i love anything about food. But i hate vegetables, seafood (but prawn is i hate the most), and etc. Actually aku ini sedikit picky untuk makanan, dan kadang ada makanan yang baru -something i’ve never tasted it- pas awal makan rasanya gak enak, tapi ntar kalo uda makan for the second time kadang im going to love it.

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s